Contact

Wil je meer informatie over ons koor of wil je ons boeken voor een optreden, mail dan naar een van onderstaande mailadressen.

 

NotebookPicture.png

Bestuur

Voorzitter: Ilse Jolink,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Edith Hakvoort, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Inge van Erp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het gehele bestuur mailen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwe Leden

Nieuwe leden kunnen zich melden bij een van de bestuursleden of via het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je bent van harte welkom om een keer naar een repetitie te komen om een indruk van ons te krijgen.

Omdat we echter de ene week in Steenderen repeteren en de andere week in Keijenborg kun je het beste eerst even mailen en aangeven dat je graag een repetitie wilt bijwonen, je krijgt dan een reactie met waar we die week zijn.