Contact

Wil je contact met ons opnemen bijvoorbeeld om lid te worden of om ons te boeken, dat kan via een van de onderstaande email adressen.

 

Bestuur

Voorzitter: Ilse Jolink,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris: Patrick Niesink, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Inge van Erp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden: Chantal Hermans en Ans Uenk

Het gehele bestuur mailen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwe Leden

Nieuwe leden kunnen zich melden bij een van de bestuursleden of via het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard ben je welkom om een keer naar een repetitie te komen om een indruk van ons te krijgen, omdat we echter de ene week in Steenderen repeteren en de andere week in Keijenborg kun je het beste eerst even emailen en aangeven dat je graag een repetitie wilt bijwonen, je krijgt dan een reactie met waar we die week zijn.

Top